ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

برگزاری امتحانات شبه نهایی در ماه رمضان ممنوع است

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گفت: برگزاری امتحانات شبه نهایی و آزمون‌های سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی هماهنگ منطقه ای و استانی در ایام ماه مبارک رمضان مجاز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 22
کد خبر: ۱۳۰۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر محسن زارعی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با اشاره به اینکه به منظور بهره‌مندی دانش‌آموزان و فرهنگیان از فضائل ماه مبارک رمضان و لیالی قدر، از مدارس خواسته شد تا برگزاری آزمون‌ها و امتحانات را به بعد از ماه رمضان موکول نمایند، اظهار کرد: برگزاری امتحانات شبه نهایی و آزمون‌های سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی هماهنگ منطقه ای و استانی در ایام ماه مبارک رمضان مجاز نیست اما ارزشیابی مستمر و آزمون های کلاسی، به استثنای روز دوشنبه ۵ اردیبهشت که مصادف با بیست و سومین روز از ماه مبارک رمضان است، کما کان انجام خواهد شد.

پیش از این، وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه ای اعلام کرده بود که «به منظور بهره مندی دانش آموزان و همکاران فرهنگی از فضائل ماه مبارک رمضان و لیالی قدر لازم است، مدارس برگزاری آزمون‌ها و امتحانات را به بعد از ماه رمضان موکول نمایند».

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار